Това коментира в ефира на 7/8 тв Слави Трифонов. Тошко Йорданов

...
Това коментира в ефира на 7/8 тв Слави Трифонов. Тошко Йорданов
Коментари Харесай

Трифонов към избирател: Вие като се качвате на самолет, искате ли предварително автобиографията на пилота?

Това разяснява в ефира на 7/8 тв Слави Трифонов. 

Тошко Йорданов е прям, самоуверен, предан и доста интелигентен. Има нужните качества. Да, малко е хард, само че изпълва моята визия за човек, който може да постанова нашата обща теза или разбирането ни в общественото пространство. Тошко Йорданов не е с цел да ви е приветлив. Мисля, че е добър експерт. Той е с мен от 28 години и носи нужната отговорност, разяснява той.

 Ние нямахме опция да поемем някаква отговорност или да свършим някаква работа, тъй като по този начин беше разпоредил суверена и не можахме да създадем това, което смятахме да създадем, кометира Трифонов. 

Вие като се качвате на аероплан, преди да се качите, желаете ли автобиографията на водача? Вие се качвате и инстиктивно смятате, че  летите с такава компания, че смятате че водача ще ви закара жив и здрав, уточни той.

Както се доверявате на водача, по този начин се доверете и на мен. Аз не се опасявам от отговорност. Дали давам или не давам изявленията, без значение от поста си, вие сте ми се доверили, доверете се до дъно, разяснява Трифонов. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР